web analytics

Anna-Carina Woitschack en Warum kann es nicht nur Liebe sein

Anna-Carina WoitschackDe Duitse zangeres Anna-Carina Woitschack heeft het nummer ‘Warum kann es nicht nur Liebe sein‘ uitgebracht als single. Het nummer staat op haar album ‘Ich wollte nie dein Engel sein‘.

De liefde is in de schlagerwereld al miljoenen keer bezongen, maar in dit nummer gaat het over de passie in een affaire die alweer voorbij is. De liefde als onschuldig gevoel komt samen met sensualiteit, lust, passie en verlangen. Het nummer is geproduceerd door Eugen Römer die eerder ook met Andrea Berg heeft gewerkt.

Bekijk hier de videoclip van Anna-Carina Woitschack met Warum kann es nicht nur Liebe sein:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven