web analytics

Kastelruther Spatzen en Dem Leben ins Gesicht gelacht

Kastelruther Spatzen Het nieuwe nummer van de Kastelruther Spatzen heet ‘Dem Leben ins Gesicht gelacht“. Het nummer staat op hun nieuwe album Die Tränen der Dolimiten die op 29 september uitkomt.

Het is een grote gave als het muzikanten lukt om mensen muzikaal een hand te reiken om zo hen moed te geven en te motiveren om het lot aan te kunnen. De Kastelruther Spatzen bewijzen al tientallen jaren dat ze deze gave bezitten, en doen dat met tekst, muziek en een stem die hoort bij Norbert Rier. Met een echt Spatzen-lied begint dan ook het nieuwe album. Het lied vertelt dat het leven zo kan veranderen, als het goed gaat kan het ook slecht gaan en je kan ook dingen veranderen, je moet niet opgeven en in je eigen kracht geloven. Het is een positief lied en dat in een tijd waar dingen in een korte tijd kunnen veranderen doen zulke liedjes iedereen goed.

Bekijk hier Kastelruther Spatzen met Dem Leben ins Gesicht gelacht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven