web analytics

Vanessa Mai en Und wenn ich träum

Vanessa MaiDe zangeres Vanessa Mai heeft het nummer Und wenn ich träum uitgebracht. Het is het eerste nummer van haar nieuwe album Regenbogen dat op 11 augustus 2017 uitkomt.

Met een knal en vol power gaat Vanessa Mai het jaar 2017 in. Haar nieuwe album is opnieuw geproduceerd door Dieter Bohlen, net als haar vorige album Für dich die dan ook in de top 4 van de hitlijst kwam. Het nummer is dan ook een lekker uptempo nummer geworden. Het nummer gaat over de onzekerheid van een relatie die misschien voorbij is, maar die men toch nog niet wil opgeven. Maar het nummer klinkt door de melodie toch positief en is er aan het einde toch nog een happy end.

Bekijk hier Vanessa Mai met Und wenn ich träum:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven