web analytics

Anna-Maria Zimmermann en Himmelblaue Augen

Anna-Maria ZimmermannAnna-Maria Zimmermann heeft het nummer Himmelblaue Augen uitgebracht als nieuwe single van het gelijknamige album. Nu is ook de videoclip verschenen.

Het nummer is lekker dansbaar vol schwung en dat past lekker bij de lente. Het nieuwe album zorgt voor Anna-Maria Zimmermann een geheel nieuwe weg. Met een een verrassende productie gaat het om indringende dance-beats, nog meer schwung en dansvloer-euforie. De videoclip is gedraaid in Los Angeles en die stad is de perfecte plek om te beleven hoe daar muziek, fotoshoots en videos worden gemaakt. De stad inspireert met de flair van Los Angeles die zoveel accenten zet in de muziek-, entertainment- en modewereld. Het nieuwe album verschijn op 19 mei 2017.

Bekijk hier Anna-Maria ZImmermann met Himmelblaue Augen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven