web analytics

VoXXclub Michael voor tweede keer vader geworden

voXXclubHet is feest bij VoXXclublid Michael Hartinger. Hij is voor de tweede keer vader geworden!

Op 26 maart werd zijn tweede zoon van hem en zijn vrouw Miriam geboren. Op facebook schrijft de gelukkige vader:”Geboren om van jou te houden.” En verder zegt hij:”Lieve allemaal, voor de tweede keer mocht ik het mooiste geschenk van de wereld ervaren. Mag ik jullie voorstellen: Eliah Rock Hartiner. Wij zijn zo trots op onze kleine en op de moeder. Ik hou van jullie!” Vorig jaar, op 2 april werd zijn eerste zoon geboren: Noah Rock. Michael en zijn vrouw trouwden in de zomer van 2015.

Michael heeft nog een paar dagen de tijd om elk moment met zijn gezin door te brengen, op 5 april moet hij weer optreden met VoXXclub, dan gaan ze mee op tournee bij de Schlagerfeste-Tour van Florian Silbereisen.

Bekijk hier twee babyfoto’s van Eliah.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven