web analytics

Stefan Mross heeft een relatie met Anna-Carina Woitschack

Stefan MrossDe krant Bild komt met het bericht dat de 41-jarige zanger en presentator Stefan Mross na zijn scheiding van zijn ex-vrouw Susanne een nieuwe relatie is. Volgens de krant is hij sinds twee maanden samen met zangeres Anna-Carina Woitschack die 24 is.

De twee hebben elkaar leren kennen toen ze als poppenspeler in juni te gast was bij Immer wieder Sonntags. Daar trad ze zelfs op met een Stefan Mross-pop. De vonk is pas echt overgeslagen toen ze samen op tournee gingen en sinds twee maanden zijn ze een paar. In het voorjaar zal Anna-Carina ook een paar keer te gast zijn bij de Immer wieder Sonntags-tournee waarbij Stefan Mross de presentatie op zich neemt. Anna-Carine werd in Duitsland bekend door haar deelname aan de talentenjacht Deutschland sucht den Superstar waar ze in 2011 de achtste plek behaalde.

Bekijk hier Anna-Carina Woitschack als poppenspeler bij Immer wieder Sonntags:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven