web analytics

Klubbb3 en het album Jetzt geht’s richtig los!

Klubbb3Vorig jaar kwam het eerste album uit van de groep Klubbb3 die door de vrienden Florian Silbereisen, Jan Smit en Christoff werd opgericht. Dat is een enorm groot succes geworden en op 6 januari verschijnt dan hun tweede album: “Jetzt geht’s richtig los!“.

Op hun nieuwe album is er niet echt een nieuwe weg ingeslagen. Het is weer een album geworden om te feesten en om lekker mee te zingen. De nummers zijn gemaakt door Uwe Busse en door Tobias Reitz. De eerste single is al een motiverende feesthymne en daarna volgt met het nummer “Das achte Wunder dieser Welt’ een echte wals waarbij je niet kan blijven stilzitten. Ook is het feest met het nummer “Lass mich Deinen Herzschlag spür’n”. Maar er staat ook een ballade op: “Ich warte jede Nacht auf Dich” waarin liefdesverdriet wordt bezongen. Het idee van Klubbb3 om echte schlager te maken is goed aangekomen bij de fans en die zullen dan ook van het album “Jetzt geht’s richtig los!” kunnen genieten.

Bekijk hier Klubbb3 met Jetzt geht’s richtig los!:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven