web analytics

Die Paldauer en het album 3000 Jahre

Die PaldauerOp vrijdag 30 december brengen de Oostenrijkse groep Die Paldauer hun nieuwe album 3000 Jahre uit.

Dat het album 3000 Jahre heet is een treffende titel, want het voelt alsof de sympathieke band al een eeuwigheid bezig is. Al jarenlang weten ze te verrassen, met nieuwe ideeën te komen en dat zonder schandalen. Hun grote geheim is dat ze zichzelf niet zo series nemen, authentiek blijven en het respect voor het publiek en de fans niet verliezen. Ze lopen niet achter trends aan, ze zijn zichzelf altijd trouw gebleven en daardor hebben ze ook veel trends gezet.

Het nieuwe album is heel afwisselend en daardoor kan je hem vaker draaien zonder dat het snel zal vervelen. Bijna elke titel is een oorwurm. Voor de afwisseling zorgen ook de verschillende en aangename stemmen van de zangers, Didi Ganshofer en Renato Wohllaib. De actuele single, 3000 Jahre is een nummer met enorm potentieel. Niet alleen schlagerfans geniten van deze partyschlager, maar ook live en in discotheken is het een sfeermaker. Op het album staan dertien nieuwe nummers en er staat ook voor het eerst een nummer op in het Vorarlberger-dialect: Hoamweh. Het is de Paldauer opnieuw gelukt om zichzelf trouw te blijven, maar zich ook verder te ontwikkelen.

Bekijk hier die Paldauer met 3000 Jahre:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven