web analytics

Fantasy en Bonnie & Clyde

FantasyHet duo Fantasy heeft de single Bonnie & Clyde uitgebracht van hun gelijknamige album dat begin maart 2017 verschijnt.

2017 wordt een jubileumjaar voor Fantasy, dat staan ze twintig jaar op het podium. In het begin van hun carrière was het ploeteren voor Freddy Malinowski en Martin Hein, maar daarna kwam er schot in de zaak en momenteel zijn ze erg populair. Zo hebben zou gouden en platina platen, ECHO-nominaties en uitverkochte zalen. Voor hun jubileum beginnen ze in de herfst van 2017 met een tour door Duitsland en Oostenrijk die tot midden 2018 zal duren. De nieuwe single Bonnie & Clyde wordt natuurlijk weer een hit, het is dansbaar en beweeglijk en de tekst gaat over een stormachtige liefde die wordt vergeleken met het beroemdste criminele paar aller tijden.

Bekijk hier Fantasy met Bonnie & Clyde:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven