web analytics

Jonathan Zelter en Dich wiederzusehen

MusikapostelDe Duitse singer-songwriter Jonathan Zelter heeft de single Dich wiederzusehen uitgebracht. Dit nummer is afkomstig van zijn album Sei immer du selbst.

Het nummer gaat over ontmoetingen en gesprekken met mensen die onze ziel raken en sporen achterlaten. De tijd voor zulke gesprekken is altijd te kort en daarom hoopt verheugt men zich op het volgende goede gesprek en daarom om hem of haar weer te zien. De 22-jarige zanger weet met zijn nummers de harten van zijn fans te beroeren en zoals hij het zelf zegt:”Andere schrijven dagboeken, ik schrijf liedjes.” Dat hij daar met zijn hart en veel passie aan werkt kan je ook horen bij zijn nieuwe single “Dich wiederzusehen”

Bekijk hier Jonathan Zelter en Dich wiederzusehen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven