web analytics

Klubbb3 op eerste plek in Duitsland, ook in hitlijst Nederland en België

Klubbb3Vorige week bracht de groep Klubbb3 hun tweede album “Jetzt geht’s richtig los!” uit met echte schlagermuziek en dat nieuwe album is goed ontvangen bij het Duitse publiek: Het is vanuit niets op de eerste plek in de hitlijst gekomen.

Zelf zijn ze er ook heel blij mee. Zo zeggen ze:” Plek 1! Het is waanzin! Door juliw is ons album vanuit niets op de eerste plek in de Officiële Duitse Albumcharts gekomen. We zijn sprakeloos en kunnen alleen dankjewel zeggen. We zijn heel blij en het doet ons goed dat wij met onze muziek zoveel plezier kunnen brengen.

In Nederland staat het album ook in de Album Top 100, daar is het binnengekomen op plek 34. In België staat het album op de zesde plek in de UltraTop 200 en is daarmee de hoogste binnenkomer deze week. Maar niet alleen in de hitlijst gaat het goed met Klubbb3, ook de officiële video van hun single Jetzt erst recht! is op YouTube al bijna 300.000 keer bekeken.

Bekijk hier Klubbb3 en Jetzt erst recht!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven