web analytics

Relatie Anita Hofmann voorbij

Anita en Alexandra HofmannDe relatie tussen Thorsten en Anita Hofmann, de donkerharige van het duo Anita & Alexandra Hofmann, is na acht jaar voorbij.

De afgelopen tijd werd door iedereen verwacht dat de twee in het huwelijksbootje zouden stappen. Er werd ook over kinderen en een gezamenlijke toekomst gesproken, maar zo heeft het dus niet mogen zijn. Het tijdschrift Neue Welt schrijft dat volgens Anita de relatie al een tijd niet meer zo lekker liep. Om de relatie te verbeteren zouden ze niet meer samenwonen en dan samen uitstapjes maken, maar dat heeft dus niet geholpen. Thorsten zou de schuld geven aan de carrière van Anita.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven