web analytics

Nino De Angelo weer samen met zijn vrouw Larissa

Nino de AngeloDe relatie tussen Nino De Angelo en zijn vrouw Larissa mag met recht een knipperlichtrelatie worden genoemd.

Vorig jaar was het stel al vier keer uit elkaar gegaan, maar ook twee keer met elkaar getrouwd en ook in 2016 waren ze uit elkaar. Ze zouden gaan scheiden in oktober, maar een week voordat het definief werd hebben ze contact met elkaar opgenomen om te bespreken hoe ze het beste de pers in zouden lichten. Maar toen kwamen ze erachter dat ze eigenlijk niet wilden scheiden. Hun liefde is weer opnieuw opgebloeid, en al hadden ze toen de scheiding doorgezet dan hadden ze volgens Nino weer met elkaar gaan trouwen.

Om nu bij elkaar te blijven gaan ze elkaar meer aandacht geven en ook meer rekening houden met elkaar, de ander laten zijn wie hij is. Het probleem lag volgens Nino bij het samenwonen, de liefde was er immers altijd. Maar nu weten ze dat als ze willen samenwonen ze ook de problemen moeten overwinnen. Kerst vieren ze in een kleine kring, maar met nieuwjaar gaan ze met vrienden naar het Deense eiland Fano, waar ze ook getrouwd zijn. In februari verschijnt dan zijn nieuwe album ‘Liebe für immer‘ en daarna gaat hij op tournee.

1 gedachte over “Nino De Angelo weer samen met zijn vrouw Larissa”

  1. ik heb bewondering voor deze man ook hij is niet gelukkig in zijn relatie en telkens weer probeert die weer met zijn vrouw in het reine te komen zonde voor die man met zijn prachtige aantrekkelijke uitstraling zo.n vrouw moet er toch alles voor over hebben om het naar zijn zin te maken
    en de energie die hij steeds opnieuw uitstraalt hij moet wel zeer sterk zijn en aan zich zelf blijven werken een en al bewondering voor hem heb ik wel liefs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven