web analytics

die Helene Fischer-Show van 25 december 2016

ZDFOp Eerste Kerstdag, 25 december, presenteert Helene Fischer weer die Helene Fischer-show bij de ZDF. In een 180-minuten durend programma kan het publiek muziek, spectaculaire artistiek, verrassende duetten en Musical uit de Messehalle in Dusseldorf.

Helene Fischer heeft vele nationale en internationale sterren uitgenodigd die samen nog nooit eerder vertoonde duetten zullen presenteren en ook voor kippenvel zullen zorgen. De Muzikale gasten zijn onder andere Tom Jones en Gregory Porter, het schlagertrio Klubbb3, popsterren Olly Murs en Grace Capristo, Rainhard Fendrich, schlagerlegendes Bill Ramsey en Roland Kaiser, de a-capella-groep Naturally 7, Falco-Das Musical, Lina Marissa Strahl, Melanie Oesch van Oesch’s die Dritten, de Symphoniacs, is er poppenkomedie met Wiwaldi, Horst-Pferdinand & co en Horst Lichter. Ook zal Helene Fischer een duet zingen met Elvis Presley.

Uitzending: Zondag 25 december om 20:15 op ZDF

Uitzending Gemist? Via internet is het programma nog tot 23 januari te zien bij de SRF (Klik hier voor de uitzending)

Op tv is er een herhaling op zaterdag 31 december om 14:10 bij ZDF

5 gedachten over “die Helene Fischer-Show van 25 december 2016”

  1. Ik heb de show van Helene Fischer gezien vanavond, geweldig wat een vakvrouw geweldig. De duetten die ze zingt musical of in het Engels super super . Een vrouw va klasse. Groeten van Annie aan Helene.

  2. Heerlijk ! Kippenvel! Deze schow was echt een aanwinst voor de kerst!!!
    Ga zaterdag weer kijken en hoop dat er een dvd komt.

  3. Helene het was een mooie show maar voor mijn liefst de liederen in de zo mooie Duitse taal.

    De meest gesproken moedertaal in de Eu en ook de mooiste.

    Chris.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven