web analytics

Nik P. en de single Frieden

Nik P.Nik P. heeft de video uitgebracht van zijn huidige single “Frieden“. Het nummer is afkomstig van zijn album Da Oben.

Dat deze roep om vrede populair is blijkt wel uit het feit dat nadat de video op facebook werd geplaatst in 20 uur al 200.000 keer is bekeken, en meer dan 5000 keer gedeeld werd. Nik P. bracht de video uit op de internationale dag van de solidariteit, maar door de gebeurtenissen in Berlijn is dit nummer nog actueler. Nik P. vraag zich als vader van vier kinderen dan ook af in wat voor wereld zijn kinderen terecht komen. Hoe lang kunnen we nog in vrede leven? In veel landen ter wereld is terreur en oorlog aan de orde van de dag en dagelijks krijgen we de verschrikkelijke beelden daar van te zien.

Bekijk hier Nik P. met Frieden:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven