web analytics

Die Stimmen der Berge en Abendsegen

Die Stimmen der BergeDe groep Die Stimmen der Berge hebben een videoclip uitgebracht van hun nummer Abendsegen. Het nummer is afkomstig van hun album “Wenn die Sonne erwacht in den Bergen

De groep begon in 2014 met de tenoren Benjamin Grund, Matthias Müller, Thomas A. Gruber, de Bas Stegan Hofmeister en de bariton Daniel Hinterbergen. Ze hebben als kind allemaal bij het wereldberoemde koor Regensburger Domspatzen gezeten, waar de broer van de oud-paus Benedict XVI hun leraar was. En voor 2014 waren ze als de Bergkameraden actief. In 2015 waren ze samen met de Ladiner op tournee in Zuid-Tirol en in 2016 deden ze kerstconcerten met Patrick Lindner en Lena Valaitis.

Bekijk hier Die Stimmen der Berge en Abendsegen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven