web analytics

Andrea Berg en Sternenträumer

Andrea BergAndrea Berg heeft het nummer “Sternenträumer” uitgebracht als nieuwe single. Het is afkomstig van haar album Seelenbeben.

Het is een single dat tot nadenken aanzet en heeft als thema het verlies van een mens en daarmee ook de herinneringen. Maar men blijft ook na de dood met elkaar verbonden als men elkaar weer ziet, als sterrendromer. Voordat Andrea Berg doorbrak als znageres was ze verplegster en heeft dan ook veel met het thema dood te maken gekregen, maar ze heeft geleerd dat ondanks de pijn en verdriet je de hoop nooit mag opgeven. Het nummer zal ook hoop geven, want alleen de liefde is onsterfelijk. Dat het nummer Andrea zelf ook emotioneert was te zien bij Die Schönste Weihnachtshits waar ze aan het einde van het nummer een traantje moest wegpinken.

Bekijk hier Andrea Berg met Sternenträumer:

1 gedachte over “Andrea Berg en Sternenträumer”

  1. zOU HEEL GRAAG EEN CD WILLEN BESTELLEN VAN ANDREA BERG
    MAAR WEET NIET WAAR EN HOE MIJASEMA.NLCN VRIENDELIJKE GROET!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven