web analytics

Nieuwe kerstvideoclips van Helene Fischer

Helene FischerVorige week bracht Helene Fischer een deluxe-versie uit van haar kerstalbum Weihnachten. Nu zijn er twee videoclips verschenen van de nieuwe nummers: “Kling, Glöckchen, klingelingeling” en “All I Want For Christmas Is You

In november 2015 bracht ze haar nummer 1 album Weihnachten uit waar ze samen met het Royal Philharmonic Orchestra de mooiste Duitse en Engelse kerstklassiekers ten gehore brengt. De opnames waren in het legendarische ABbey Road Studio in Londen. In 2016 zijn ze opnieuw de studio in gegaan en hebben nu acht nieuwe nummers opgenomen die op de Deluxe-versie van Weihnachten staan. Naast “Kling, Glöckchen, klingelingeling” en “All I Want For Christmas Is You” staan ook “Aba heidschi bumbeidschi” (met Heintje), “Schneeflöckchen, Weißröckchen”, “Still, still, still”, “Santa Baby”, “Sleigh Ride” en “The First Noel” op dit album.

Bekijk hier Helene Fischer met “Kling, Glöckchen, klingelingeling“:

Bekijk hier Helene Fischer met “All I Want For Christmas Is You“:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven