web analytics

Kastelruther Spatzen en Wenn es Winter wird

Kastelruther SpatzenDe Zuid-Tirolse groep de Kastelruther Spatzen heeft het nummer ‘Wenn es Winter wird‘ uitgebracht als single. Het nummer is afkomstig van het album “Die Sonne scheint für Alle“.

Als de eerste sneeuwvlokken zich aandienen worden de skihutten schoongemaakt. Want als het winter wordt dan wordt het hectisch daar waar men hard werkt om de bergweiden en de weilanden te onderhouden. Maar ook dan keert daar de rust terug als er sneeuw valt. Het is een echt Kastelruther Spatzen lied, een verhaal over de mensen uit hun eigen heimat en hun leven. Naast de stem van Norbert Rier heeft ook dit nummer weer de echte Spatzensound en gaat het nummer nu over een boer die zich helemaal klaar maakt voor de winter.

Bekijk hier Kastelruther Spatzen met Wenn es Winter wird:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven