web analytics

VoXXclub en Geiles Himmelblau Live

voXXclubDe groep VoXXclub heeft de live DVD ‘Geiles Himmelblau Live‘ uitgebracht.

In een 125 minuten durend concert komt alles voorbij, van feest, emoties, turnoefeningenen en verhalen. De vijf jongens staan op het podium en zingen niet allees, maar spelen ook drums, keyboard, bass en gitaar. Ze weten traditie en het hedendaagse met elkaar te combineren. De bewegingen van de choreografie passen perfect bij de beats van de muziek.

Qua muziek is het zo veelzijdig als het leven. Het populaire Sierra Madre wordt lekker meegezongen door het publiek en ook bij ‘Shout’ wordt er lekker meebewogen. Maar natuurlijk zingen ze ook hun hit ‘Rock mi’ en dan wordt echt de tent afgebroken. En dat is allemaal gevangen door de camera’s en daarmee wordt een live-dvd afgeleverd die lekker levendig is, net als de groep zelf.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven