web analytics

Roberto Blanco opgenomen in ziekenhuis

Roberto BlancoEr zijn grote zorgen om schlagerzanger Roberto Blanco. De 79-jarige zanger werd op de zondagnamiddag met ferme pijn in zijn borststreek in het ziekenhuis in Linz opgenomen.

Op zondagavond werd dan ook de eerste operatie gedaan en werd hij in het ziekenhuis gehouden. Op maandagochtend had hij opnieuw last van pijn en zou hij opnieuw onder het mes moeten. Een Oostenrijkse nieuwssite had als eerste over dit nieuws geschreven en wist dat Blanco door een begeleider werd ondersteund en dat hij weinig kracht zou hebben.

Vorige week stond Roberto Blanco nog in de rechtbank, hij had zijn oude advocaat aangeklaagd. Deze advocaat stond hem bij in de scheiding tussen hem en zijn ex-vrouw Mireille en daar zou hij een verkeerd advies bij hebben gekregen en daarom wil hij nu 170.000 euro zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven