web analytics

Alexander Klaws wordt voor de eerste keer vader

Alexander KlawsDe Duitse zanger Alexander Klaws en zijn vriendin verwachten hun eerste kind. Hij maakte het nieuws bekend tijdens de première van de musical Tarzan.

Vorig jaar zijn Alexander en zijn vriendin Nadja gaan samenwonen in Hamburg. Op 6 november maakte de 33-jarige zanger en musicalacteur bekend dat zijn vriendin in verwachting is. Ze zijn heel erg gelukkig en verheugen zich er op. Of het een jongen of een meisje wordt is nog niet bekend, wel dat het kind in het voorjaar van 2017 geboren zal worden.

In 2003 werd Alexander Klaws bekend door het eerse seizoen te winnen van Deutschland sucht den Superstar. Na enkele singles begon hij aan een opleiding tot musicalacteur. Hierna speelde hij in muscials als Tanz der Vampire en Jesus Christ Superstar. In 2010 speelde hij voor het eerst in Tarzan. Dat het nieuws bekend werd tijdens de première van Tarzan in Oberhausen is niet toevallig gekozen. Vijf gaat geleden speelde Alexander de rol van Tarzan en daar werd hij verliefd op Nadja die Jane speelde.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven