web analytics

Cappuccinos maken kerstsingle met George Baker

Die CappuccinosHet schlagertrio die Cappuccinos hebben met George Baker samen de kerstsingle Das ist Wiehnachten uitgebracht.

Die Cappuccinos en George Baker leerde elkaar kennen in 2011 bij een televisieshow. De jaren daarna was er sporadisch contact. Maar in 2014 zochten die Cappuccinos naar nieuwe nummers voor hun album Zusammen Stark en kwamen uit op het nummer Oh Magdalena van George Baker. Daarna onstond er een vriendschap en kwam het plan om een kerstnummer op te nemen. Dat is “Das ist Weihnachten” geworden en voor de internationale markt is er ook een Engelse versie opgenomen: Christmas Day. Het is een echt kerstnummer geworden wat uiteraard de kerstboodschap uitdraagt. De muziek is door George Baker geschreven, net als de Engelse tekst. De Duitse tekst is door Tobias Reitz gemaakt.

Bekijk hier die Cappuccinos en George Baker met Das ist Weihnachten:

Bekijk hier die Cappuccinos en George Baker met Christmas Day:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven