web analytics

KnickerNocker gaat verder als trio

KnickerNockerEind september overleed Dietmar Zwischenberger, de drummer van de KnickerNocker. Nu hebben de overige leden, Edmund Wallensteiner, Marco Diana en Arnd Herröder besloten om nu als trio door te gaan.

Bassist Edmund zegt:”De KnickerNocker is ook een levensstijl: tevredenheid, bezinnen op het wezenlijke, herinneringen aan de goede, oude tijd, nostalgie, moderne schlager met oude elementen, dolce vita met consequent werk. Dat kan je niet zomaar opgeven, dat had Dietmar ook niet gewild. Daar gaan we met het project door, spelen elke keer als we op op het podium staan voor hem en voelen dat hij meehelpt.” Edmund blijft zijn collega en vriend erg missen, want de herinneringen zijn ontelbaar: “Dietmar aan het drummen op het podium, Dietmar als bijrijder, Dietmar als lachende en nooit chagrijnige collega en Dietmar dir graag een steak at.”

In de KnickerNocker is nu de plek van drummer onbezet, maar dat daar een ander komt zitten was voor de KnickerNocker ondenkbaar, Dietmar is onvervangbaar. De groep heeft het nummer Frag dein Herz uitgebracht als single, deze ballade was het lievelingsnummer van Dietmar. In de videoclip die ze hebben gemaakt zijn verschillende foto’s van Dietmar te zien en ze hebben het nummer ook aan hem opgedragen.

Bekijk hier KnickerNocker met Frag dein Herz:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven