web analytics

Feuerherz en het album Genau wie du

FeuerherzOp vrijdag 16 september verschijnt van de Duitse schlagerboyband Feuerherz hun tweede album: Genau wie du.

Na hun debuutalbum ging het snel met Feuerherz, er waren talloze optredens en ze waren graag geziene gasten in de televisieprogramma’s. In de vrije uurtjes hebben ze dan aan hun nieuwe album gewerkt. Muzikaal gezien biedt dit album een originele mix tussen pop, dance en schlager. Het is te merken dat ze een ontwikkeling hebben doorgemaakt, de arrangementen en koren spreken meer aan en zijn internationaler geworden. De eerste single van dit album, “Ein Lied auf das Leben” wist de zesde plek te behalen in de Konservativen Airplay Charts en is een echte zomerhit. Een goede beat, coole synthesizersound en ritmische strijkers. En dan hebben we ook nog de vier stemmen van Sebastian, Dominique, Matt en Karsten die goed met elkaar harmonie klinken.

Ook het titelnummer “Genau wie du” zorgt voor een goede sfeer en is een ode aan de liefde die echt is. Er zijn opnieuw strijkers te horen, maar ook een goede bass en een echte dance groove maakt dit een energiek nummer. Het lied “Eine aus Millionen” gaat ook over de liefde, maar heeft als boodschap dat je het juiste moment niet voorbij moet laten gaan, want wie weet loop je dan wel de grote liefde mis. Een ballade is het nummer “Versprich mir nur eins” en daarmee bewijzen de jonges dat ze ook met akoestische gitaar bij het kampvuur goed overweg kunnen. Al met al is het album een lekker veelzijdig album met romantische kanten en dancenummers voor de dansvloer.

Bekijk hier Feuerherz met Eine aus Millionen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven