web analytics

G.G. Anderson moest afkicken van de morfine

GG AndersonDe schlagerzanger G.G. Anderson maakte in dagblad Bild bekend dat hij een zware tijd achter hem heeft liggen.

Nadat hij de laatste tijd nogal met zijn gezondheid te kampen kreeg, hij heeft twee beroertes gehad, een heupfractuur en moest hij ook nog aan zijn rug geopereerd worden omdat er een vernauwing in zijn wevelkanaal zat. Daarna had hij dus veel pijn en hij kreeg van de dokter wekenlang morfine-pillen. Dat werkte goed, dus vroeg hij telkens om nieuwe pillen en deze kreeg hij. Tot het moment dat hij ze niet meer kreeg en merkte dat zijn lichaam er helemaal aan gewend was. Hij kreeg last van beefaanvallen, hallucinaties en had last van slapeloosheid.

G.G. Anderson dacht toen:”Oh shit, nu ben ik verslaafd”. Elke nacht moest hij wel vijf keer van pyjama wisselen omdat hij heel erg aan het zweten was. Maar met de hulp van zijn vrouw is hij er weer bovenop gekomen en dat wil hij graag zo houden. Hij houdt het nu bij een wijntje en krijgt een kick van het optreden voor zijn publiek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven