web analytics

Anni Perka en Liebe lebt ewig

Anni PerkaAnni Perka brengt komende maand een Geschenk-Edition uit van haar debuutalbum Lass uns träumen en daar staan vier nieuwe nummers op. Van die nummers is “Liebe lebt ewig” nu uitgebracht als nieuwe single.

Anni Perka wilde al snel in de spotlights staan. Ze volgde een musicalopleiding in haar geboortestad Hamburg en daarna concentreerde ze zich op haar zang. Ze begon als coverzangeres maar in 2015 besloot ze voor een solo-carriére te gaan en in februari 2016 kwam haar debuutalbum uit. Het nummer “Liebe lebt ewig” is een heuse oorwurm, het refrein is weer lekker aanstekelijk. Het thema van het nummer is natuurlijk de liefde: de aanvankelijke twijfel, het verlangen, het spel en natuurlijk de euforische en emotionele vreugde waarbij het refrein met synthesizersound aanzwelt.

Bekijk hier Anni Perka met Liebe lebt ewig:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven