web analytics

Feuerherz en Eine aus Millionen

FeuerherzDe schlagerboyband Feuerherz heeft het nummer Eine aus Millionen als tweede single uitgebracht van hun album Genau wie du, die half september uit komt.

Op het nieuwe album horen we dat Feuerherz een ontwikkeling hebben doorgemaakt ten opzichte van hun debuutalbum. De nieuwe single Eine aus Millionen is daar een goed voorbeeld van. In het nummer gaat het om het mooiste van de wereld: De liefde. Laat het juiste moment niet voorbij gaan, morgen is het misschien te laat en de grote liefde verlist zich dan in de zee van mogelijkheden. Het nummer is lekker vlot met romantische momenten die de tekst gevoelvol onderstreept.

Bekijk hier Feuerherz met Eine aus Millionen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven