web analytics

Marianne & Michael gaan met pensioen

Marianne & MichaelAfgelopen donderdag hadden Marianne en Michael nog reden om feest te vieren: Ze traden opnieuw in het huwelijk, maar nu voor de kerk. Daarna maakte Marianne bekend dat de microfoon aan de wilgen hangen en met pensioen gaan.

Marianne zei tegen de Bild dat ze hun carrière langzaam laten aflopen. Tot het einde van 2017 hebben ze optredens en gaan ze nog op tournee en daarna stoppen ze er mee. In februari 2016 verscheen het album “Lebenslänglich (ohne Bewährung)” en dat is volgens Michael dan ook hun laatste album. Maar ze hebben ookal een nieuw doel in hun leven: Met hun vereniging Frohes Herz e.V. willen ze geld inzamelen voor het goede doel en de behoeftige zo te helpen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven