web analytics

Semino Rossi en Arja

Semino RossiSinds elf jaar weet Semino Rossi met zijn romantische liedjes het publiek in te pakken. Zijn huidige album “Amor” past daarom ook helemaal bij hem. De nieuwste single van dit album is “Arja“.

Het nummer “Arja” is geschreven en gecomponeerd door de Kroaat Zdenko Runjic. Aan de Duitse tekst heeft Dr. Bernd Meinunger meegewerkt die ook nummers heeft geschreven als “Himbeereis zum Frühstück” en “Dschinghis Khan”. “De Liefde is het allesbetekende thema in het leven en een taal die iedereen op deze planeet beheerst”, zegt Semino Rossi, “Zonder liefde was deze wereld een koude en troosteloze plek. Ze is enorm belangrijk: het maakt niet uit of het de liefde voor een partner, familie of vrienden gaat. Ik ben er van overtuigt dat elk mens liefde in zich heeft. Ik wil mensen met mijn nummers moed geven, om hun gevoelens te laten spreken.”

Bekijk hier Semino Rossi met Arja:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven