web analytics

Klubbb3 in drie landen in de hitlijst

Klubbb3
Het lijkt er op dat Florian Silbereisen, Jan Smit en Christoff met Klubbb3 een succes in handen hebben. Niet alleen staat het album Vorsicht Unzensiert in drie landen in de hitlijst, ook de single “Du Schafst das schon” is succesvol.

Nadat het album “Vorsicht unzensiert” is uitgekomen stond het hoog in de lijsten van Amazon, Weltbild en iTunes en is het album in de Duitse album top 100 binnengekomen op de zevende plek. In Nederland staat het album op plaats 33 en in België is het album op de twaalfde plek in de albumhitlijst binnen gekomen. In Duitsland heeft de Megacharts ook nog een speciale Schlageralbumhitlijst en daar is het album op de eerste plek binnen gekomen en hebben ze Helene Fischer van de eerste plek verdrongen die daar met haar album Farbenspiel stond. De Single “Du Schafst das schon” staat ook in Duitsland in de top 100, op plek 82. De videoclip van het nummer is inmiddels meer dan 210.000 keer bekeken.

Bekijk hier Klubbb3 met Du schaffst das schon:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven