web analytics

Olaf Henning gelukkig met 22-jarige vriendin

Olaf HenningDe Duitse partyschlagerzanger Olaf Henning is dolgelukkig met zijn nieuwe vriendin Anja. Zij is 22 jaar en daarmee maarliefst 25 jaar jonger dan hij.

Anja studeert Duits en ze hebben elkaar leren kennen bij een televisieoptreden van Olaf Henning. Zij gaf hem namelijk zijn microfoon en toen begon het te knetteren tussen hen. Twee weken later hebben ze elkaar weer ontmoet en toen sloeg de vlam in de pan. Hij zegt zelf:”Anja is zeer rijp en begrijp me goed. Ik ben op haar intelligentie en natuurlijk ook haar uiterlijk gevallen.” Ook aan de andere kant is het leeftijdverschil geen probleem, Anja houdt van rijpere mannen die levenservaring hebben.

Olaf Henning was van 2002 tot 2004 getrouwd met Andrea Berg en daarna trouwde hij met Ariana waarmee het huwelijk nu dus ook voorbij is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven