web analytics

Ella Endlich doet met Adrenalin mee aan Duitse voorronde songfestival.

Ella EndlichDe Duitse zangeres Ella Endlich doet mee aan de Duitse voorronde voor het songfestival van 2016. Op 25 februari zal ze haar nummer Adrenalin zingen in de hoop om de Duitse inzending te worden.

Ella Endlich studeerde toneel, zang en musical en stond al in musicals zoals Heidi, Grease, Les Misérables en The Phantom of the Opera. Maar in 2009 kwam haar grote doorbraak door het nummer “Drei Haselnüsse für Aschenbrödel“. Het heeft een jaar in de hitlijst gestaan en behaalde in 2012 de gouden status. Als kind heeft ze er altijd van gedroomt om een keer mee te doen aan het songfestival en nu heeft ze deze kans gegrepen. Hoewel wel Ella Endlich eigenlijk kennen van haar ballades laat ze met Adrenalin toch een andere kant zien. Het nummer is een mix tussen pop, dance en schlager. De ode aan vrijheid en avontuur is verpakt in een internationale sound. Het gaat in het nummer om het gevoel dat je krijgt als je iets nieuws doet en daar ook enorm van geniet.

Beluister hier Ella Endlich met Adrenalin:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven