web analytics

Vicky Leandros en Das Leben und ich

Vicky LeandrosHet nieuwe album van Vicky Leandros verschijnt op 9 oktober en heet “Ich weiß, dass ich nichts weiß“. Het is haar eerste album sinds vijf jaar en van het komende album is meteen een single uitgebracht: “Das Leben und ich“.

Hoewel Vicky Leandros op het komende album veel nummers heeft geschreven is de single “Das Leben und ich” gemaakt door Peter Plate, die het nummer componeerde en produceerde. Vicky en Peter zijn goed bevriend en hij beschrijft in het nummer dan ook de plankenkoorts waar Vicky na al die jaren optreden nogsteeds voor elk concert last van heeft. Het is opmerkelijk, want in 2015 viert ze dat ze vijftig jaar geleden voor het eerst op het podium als tiener. Maar ze heeft vandaag de dag nog niets aan charme en vitaliteit ingeboet.

Beluister hier Vicky Leandros met Das Leben und ich:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven