web analytics

Nelly Sander en Irgendwann bin ich wieder frei

Nelly SanderDe nieuwe single van Nelly Sander heet “Irgendwann bin ich wieder frei” en is afkomstig van haar album Wenn wir uns nie begegnet wär’n.

In het nummer kan ze een rustige, ernstige en gevoelige kant laten zien. De warme akoestische gitaar en de percussie geven alle ruimte voor haar kristalheldere stem. Het nummer gaat meer in de richting van een moderne chanson, met de nodige levenservaring. Is het een licht nummer voor in de zomer? Is het een ballade die onder je huid gaat? Of is het een klein verhaal dat uit het leven gegrepen is? het antwoord is op alledrie ja. Het is een tijdloos nummer die perfect in het repertoire past van Nelly Sander.

Bekijk hier Nelly Sander met Irgendwann bin ich wieder frei:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven