web analytics

Reden breuk huwelijk Maxi Arland bekend: Zij had een ander

Maxi ArlandGisteren kwam het nieuws als een schok: Het huwelijk tussen Maxi Arland en zijn vrouw Andrea is na een relatie van zestien jaar, waarvan zes getrouwd voorbij. Nu vertelt Maxi wat de reden van deze breuk is.

Maxi Arland was al naar Berlijn verhuist om zich meer op zijn carrière te richten en daar kreeg hij al een gek gevoel. Als hij Andrea belde dan was ze heel vaak niet bereikbaar. Toen hij haar eenmaal te pakken had vroeg hij wat er aan de hand was. Daarop antwoorde zij dat er een andere man in haar leven was en maakte ze via de telefoon een einde aan hun huwelijk. Voor Maxi was het alsof de bodem onder zijn voeten wegzakte.

Saillant detail is dat toen Maxi naar Berlijn verhuisde een weekblad aan Andrea vroeg of ze niet bang was dat hij in Berlijn andere vrouwen zou leren kennen. Haar antwoord was dus enkele maanden geleden:”Als je een stabiele relatie van zestien jaar hebt opgebouwd dan stel je me die vraag niet.” Maar ze zei ook:”Vreemdgaan kan altijd.” Nu blijkt dus dat zij een ander heeft. Dagblad Bild heeft achterhaald dat ze nu met makelaarsmanager Falk al een week geleden samen op een feestje is gezien. Dat het bedrog een harde klap voor Maxi is bevestigt zijn manager:”Maxi was er van overtuigd dat er totaal geen reden was om aan deze langdurige relatie te twijfelen.” Maxi Arland zegt zelf dat hij enorm verdrietig is en dat zijn wereld is ingestort.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven