web analytics

De Randfichten en hun album Wir sind gut drauf

Randfichten
De groep De Randfichten werd natuurlijk bekend met het nummer “Lebt denn dr alte Holzmichl noch?” en nu brengen ze een nieuw album uit met de titel “Wir sind gut drauf“. Op dit album staan dertien nieuwe nummers en is hun bekendste nummer opnieuw opgenomen.

Het trio, nu met zangeres Marion Frank, weet te overtuigen met een muzikale miz tussen swingende volksliedjes en eigen nummers die over alledaagse dingen en mensen gaan. Door de goede sfeer bij de nummers weten ze een publiek van jong tot oud te trekken die bij de verschillende live-optredens aanwezig zijn.

Op het nieuwe album staan traditionele nummers zoals “Mei Arzgebirg” en “Glück auf” maar ook vlotte nummers als “Wir machen Volksmusik“. Ook het dialectnummer “Mei Hitsch” staat er op en het titelnummer “Wir sind gut drauf” is een echt feestnummer.

Bekijk hier De Randfichten met Wir sind gut drauf:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven