web analytics

Ireen Sheer en haar album Showtime

imageVandaag verschijnt het nieuwe album van Ireen Sheer. Het album heeft de titel Showtime gekregen.

Voor Ireen Sheer is showtime, de tijd op het podium al meer dan vijftig jaar haar thuis. Ze kan zich eigenlijk niet voorstellen hoe het is om niet op te treden. Ireen heeft zich met dit album erg bemoeid: ze kon alles zelf beslissen. Zo was de titelkeuze anders dan voorheen, een grote platenmaatschappij wil altijd commerciële titels die scoren, maar nu heeft ze gekozen voor nummers die haar goed bevallen en waar haar fans ook van houden. Op dit album staan natuurlijk popschlagers, maar ook de moderne Duitse muziek komt aan bod. In het titelnummer Showtime neemt ze ons mee op en achter de bühne en laat ze ons haar plankenkoorts en het succes zien.

Ook op het album staat natuurlijk de al uitgebrachte single Wie ein Feuerwerk, die op de radio, tv en in de hitlijsten te vinden was. Daarnaast staat er ook een duet met Ross Antony op het album: “Was kostet die Welt“. Het nummer is hen op het lijf geschreven en Ross zei meteen ja bij het idee om samen een nummer te zingen. Voor de beiden Britten is het een Duits popnummer met een beetje Engelse inslag. Ook op het album staat het nummer Xanadu, dat was voor Ireen al een hit in de jaren 80 maar is nu in een geheel nieuw jasje gestoken.

Bekijk Ireen Sheer met Wie ein Feuerwerk:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven