web analytics

Stadlshow van 12 september 2015

ARDOp 12 september wordt de allereerste aflevering van de Stadlshow uitgezonden. Dit programma is de opvolger van Musikantenstadl. De Stadlshow komt deze keer uit het Duitse Offenburg en wordt gepresenteerd door Francine Jordi en Alexander Mazza.

De Stadlshow belooft een televisieavond met entertainment gebracht door de beste vertolkers van het Duitstalige lied. In deze eerste aflevering zijn onder andere te gast: die Poxrucker Sisters, Jürgen Drews, die Dorfrocker, Peter Kraus, The Baseballs, die Powerkryner, die Troglauer Buam, Marc Marshall, La Goassn, de illusionisten die Ehrlich Brothers, Bluma, Kunz, Wolfgang Fierek en Marc Pircher, Django 3000, Claudia Koreck en de Trachtenkapelle Altenheim.

Uitzending: Zaterdag 12 september om 20:15 op ARD

2 gedachten over “Stadlshow van 12 september 2015”

  1. goede avond

    gisteren voor de eerste keer gekeken is veel minder geworden .Was beter met Andy Borg. decor is origineel kwijt en er wordt teveel gebabbeld tussendoor .Zal niet meer kijken volgende keer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven