web analytics

Platina voor Nockalm Quintett

Nockalm QuintettDe Oostenrijkse groep Nockalm Quintett heeft tijdens hun jaarlijkse Nockalmfest een platinaplaat gekregen.

In het weekens van 18 tot 20 september kwamen er over 9000 mensen naar Millstatt am See in Kärnten om de Nockies te zien optreden. Maar in het weekend traden ook nog andere artiesten op zoals Andreas Fulterer, Melissa Naschenweng, Melanie Payer, die Paldauer, die Amigos en de Les Humphries Singers.

Tijdens dit feest kregen ze deze keer een platina plaat voor hun meest actuele album “Du warst der geilste Fehler meines Lebens” die in 2014 uit kwam. In de meer dan dertig jaar dat ze bestaan is dit al het 45e edelmetaal voor het Nockalm Quintett.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven