web analytics

Mara Kayser en Alles atmet Liebe

Mara KayserVan Mara Kayser is de videoclip verschenen van Alles atmet Liebe, dat is ook de naam van haar nieuwe album die op 4 september 2015 verschijnt.

Het nummer weet te verrassen en heeft ook een mooie boodschap. Toen Mara het nummer voor het eerst hoorde was het haar meteen duidelijk dat zij dit nummer zou zingen omdat de woorden haar hart raakte. De melodie heeft duizend facetten en toch een markante klank die je meteen herkent. Op het album zelf staan nog meer nummers die door Mara Kayser zelf zijn geschreven. Zo is er de popsong Warum gerade Ich, waar een liefdesverhaal wordt verteld, terwijl Sag ihm gaat over een vrouw die afscheid wil nemen van haar ex.

Bekijk hier Alles atmet Liebe van Mara Kayser:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven