web analytics

Patrick Lindner en de single Schwerelos

Patrick Lindner Patrick Lindner heeft het nummer “Schwerelos” uitgebracht als single. Het nummer is afkomstig van zijn album Nur mit deiner Liebe, zijn best-of album waar naast nieuwe nummers ook de beste nummers van de afgelopen vijfentwintig jaar op zijn verzameld.

Bij de single gaat het over het onwaarschijnlijke geweldige gevoel om de zwaartekracht van je af te kunnen schudden, werkelijk vrij te zijn van alle ballast en boven alle obstakels zweeft die het leven soms in petto heeft. Het nummer is een dansbaar popnummer geworden. In juli dit jaar was er nog een primeur voor Patrick Lindner: hij speelde namelijk de keizer in de operette Im Weißen Rössl, iets wat een succes was: het publiek en de pers waren enthousiast.

Bekijk hier Patrick Lindner met Schwerelos:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven