web analytics

DVD Helene Fischer met Farbenspiel Live – Die Stadion-Tournee in september

Helene Fischer Op 7 september verschijnt de DVD Farbenspiel Live – Die Stadion-Tournee van Helene Fischer in de winkel.

Helene Fischer is zonder twijfel de succesvolste live-artiest in Duitsland. Daarom was het ook geen verrassing dat in de herfst 2014 de Farbenspiel Live tournee binnen enkele weken helemaal uitverkocht was. Daarom werd besloten dat er een Stadion-Tournee moest komen in de grote stadionnen van Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. In 21 concerten konden meer dan 850.000 bezoekers Helene Fischer beleven. Vanaf september kan iedereen dat, want er zijn opnames gemaakt van haar concert in het Olympiastadion in Berlijn waar ze natuurlijk alle hits zingt.

Op 5 september is dit concert ook te zien bij de ZDF.

Bekijk de DVD bij Bol.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven