web analytics

Nino de Angelo en Larissa geven elkaar opnieuw het jawoord

Nino de Angelo
Drie weken geleden waren er al de eerste geruchten dat de liefde tussen Nino de Angelo en Larissa weer opgebloeid was. De twee hebben nogal een knipperlichtrelatie.

Ze zijn inmiddels al vier keer uit elkaar gegaan, maar nu zijn ze weer bij elkaar. Ze hebben nu een interview gegeven aan Bild waarin ze dit ook bevestigen. Op 7 juli, dan zijn ze precies een jaar getrouwd zullen ze elkaar opnieuw het jawoord geven op het Deense eiland Fanø. Ook willen ze een gezin stichten en zegt Larissa dat ze een leven zonder elkaar niet meer voor kunnen stellen.

Het is een heel verschil met begin van het jaar toen de trouwring uit het raam werd gesmeten en de woning werd verwoest. Maar voor iedereen is het nu duidelijk dat de twee bij elkaar horen. Ook heeft Larissa een nieuwe trouwring gekocht, van titaan die gaat niet snel kapot. Of hun huwelijk de komende zware tijden zal overleven weet Nino de Angelo niet. Hij zegt:”Er is geen garantie, alleen een gevoel en dat is de liefde.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven