web analytics

Herhaling Das Große Wunschkonzert op 21 juni 2015

NDROp zondag 21 juni zendt de NDR een herhaling uit van Das Große Wunschkonzert uit 2014. Het thema van deze Wunschkonzert gepresenteerd door Lutz Ackermann is de liefde, romantiek en trouwen. De allermooiste liefdesnummers zijn te horen en bij een thema als trouwen kan natuurlijk het nummer “Ganz in Weiß” van Roy Black niet ontbreken.

Verder geeft een weddingplanner tips over hoe je het best een feest kan geven na de trouwerij, krijgen we te zien hoe een huwelijkstaart er uit moet zien en zien we een bruidspaar in een oude koets. Maar er zijn natuurlijk ook veel muzikale momenten, zo zijn er optredens te zien van Semino Rossi, Chris Roberts en Andrea Berg.

Uitzending: Zondag 21 juni om 20:15 op NDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven