web analytics

Nieuw album Hansi Hinterseer verschijnt 10 juli 2015

Hansi Hinterseer
Na twee jaar brengt Hansi Hinterseer weer een nieuw album uit! Op 10 juli verschijnt het album Gefühle.

Op dit album staan veertien nummers en het zijn echte Hansi Hinterseer nummers. Het eerste nummer “Komm und Tanz” zet al meteen de toon en doet denken aan de klassieke volksmuziek. Daarnaast staan er ook de nodige dansnummers op zoals “Hallo kleines Engel” en “Das bist Du”. Maar er zijn ook rustigere nummers zoals “Ay Ay Ay Ay Ay (Du bist Zurückgekommen” en het nadenkelijke nummer “Es Wird Im Leben Dir Mehr Genommen Als Gegeben”.

Op 10 juli verschijnt het album dus en de zaterdag daarna op 11 juli verschijnt Hansi Hinterseer bij Die Besten im Sommer bij ARD en op zondagmorgen is hij te gast bij Immer wieder Sonntags ook bij ARD.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven