web analytics

ZDF Fernsehgarten van 24 mei 2015

ZDF
Op 24 mei is er weer een gloednieuwe aflevering van ZDF-Fernsehgarten. De aflevering vind plaats een dag na de finale van het Eurovisiesongfestival, dus ontvangt Andrea Kiewel verschillende voormalige deelnemers.

Zo is Katja Ebstein te gast, zij heeft drie keer aan het songfestival meegedaan, Johnny Logan die het festival meerdere keren wist te winnen, Nicole die voor Duitsland won, Roman Lob die voor Duitsland in 2012 naar het festival ging, Brotherhood of Man die het songfestival won met Save all your kisses for me. De Deense winnaars Olsen Brothers zijn ook te gast net als Katrina van Katrina and the Waves. Ook Vicky Leandros die in 1972 won voor Luxemburg is te gast, net als Joy Fleming die Duitsland vertegenwoordigde, Ireen Sheer die voor Duitsland en tweemaal voor Luxemburg naar het songfestival is gegaan. De winnares van 2013, Emmelie de Forest is ook te gast net als Kim Fisher, komiek Wolfgang Trepper en Michelle die ook voor Duitsland op het songfestival heeft gestaan.

Uitzending: Zondag 24 mei om 11:00 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven