web analytics

Album Mountain Man van Andreas Gabalier

Andreas Gabalier
Vandaag komt het album Mountain Man uit van Andreas Gabalier, het is alweer zijn vijfde album.

Op het album staat natuurlijk het titelnummer met een lekker aanstekelijk refrein. En de Mountain Man heeft ook een superkracht wat hij met dit album laat zien: de mensen al hun problemen laten vergeten en ze meenemen naar de wereld van de bergen voor een uur of twee. Het nummer Das kleine Haus gaat over een een huis in het bos waar de kinderen spelen en ze in het weekend de drukte van de stad ontvluchten.

Bij “Alles wird gut” is er er eer een bluessfeer met blazers en pianomelodie. Het is het perfecte recept tussen traditioneel en modern. Een ander voorbeeld hiervan is de swingende radiohit Verliebt verliebt waarbij het lentegevoel je tegemoet komt. Bij Seezeit wordt er in de richting gegaan van retro-synthesizer-funk muziek terwijl Hulapalu naar de elektrobeats gaat met het nodige gejodel. Dat wordt vast en zeker meegezongen in de apres-ski.

Vanaf 15 mei is het album Mountain Man van Andreas Gabalier te koop. Bekijk hieronder de videoclip van Mountain Man:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven