web analytics

Matthias Reim plotsklaps opa door onbekende dochter

Matthias Reim
In het dagblad Bild stond het bericht dat Matthias Reim onverwachts opa is geworden, doordat hij sindskort contact heeft met een dochter waar hij het bestaan niet van wist. Deze dochter heeft al twee kinderen. Nu heeft ook zijn management het bericht bevestigt en zei verder dat hij daar niets meer over wil zeggen.

Matthias Reim heeft al vijf kinderen van vier verschilende vrouwen, en nu blijkt dat hij al een veertig jarige dochter heeft. Hij zegt tegen Bild:”Ik was zestien jaar en tot over mijn oren verliefd. Ze kwam uit een plaats in de buurt en was maar iets ouder als ik.” Zijn dochter kwam er per toeval achter dat haar vader haar vader niet is bij een bloedonderzoek. Toen vroeg ze haar moeder wie dan wel de vader was en zij antwoordde dat het Matthias Reim is.  Een vaderschap test hoeft er volgen Reim niet gedaan te worden. “Ik keek in haar ogen, zag haar gezichtstrekken en toen wist ik het.” De dochter, die buiten de publiciteit wil blijven, is blij dat ze zo hartelijk is ontvangen in de familie. Al zegt ze dat haar opvoedvader ook haar vader zal blijven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven