web analytics

Francine Jordi en Alexander Mazza nieuwe presentatoren Musikantenstadl

Francine Jordi Op 27 juni zal Andy Borg voor het laatst Musikantenstadl presenteren en de omroepen ORF, ARD en SRF hebben nu zijn opvolgers bekend gemaakt: De Duitse presentator Alexander Mazza en de Zwitserse Francine Jordi.

Voor het eerst op 12 september in Offenburg zullen ze als presentator in Musikantenstadl te zien zijn. “Francine Jordi, een ster in de Duitstalige schlagerbranche, staat garant voor de hoogste muzikale vaardigheden en verankering in de muziekbranche.” zeggen de omroepen in een persbericht. Ook de presentatoren zelf zijn er blij mee. Zo zegt Francine Jordi:”Nieuwe accenten leggen en dat goede bewaren, dat is ons doel bij de nieuwe afleveringen. Ik verheugen me er op om damen met Alexander Mazza deze grote zaterdagavondshow te presenteren.” Mazza zegt:”Ik verheug me op deze nieuwe uitdaging! Volksmuziek is populair, de moderne meer ontwikkelde vorm is ook bij het jonge publiek populair.”

Francine Jordi is pas echt doorgebroken toen ze in 1998 het Grand Prix der Volksmusik won. In 2002 ging ze voor Zwitserland naar het Eurovisiesongfestival en in 2013 verscheen haar laatste album “Verliebt Geliebt“. Alexander Mazza, groeide op als zoon van een Italiaan en een Oostenrijkse. Hij werkte als model en werkt sinds 1995 bij de televisie. Op ProSieben presenteerde hij het middagprogramma SAM en was hij de afgelopen jaren te zien bij de ZDF op Oudejaarsavond bij Wilkommen 2014 en Wilkommen 2015. Ook presenteerde hij bij die zender het magazine Mona Lisa.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven